Sonny Kaiser Nielsen

400 kr.   60 min.

Steder

  Hos elev (Kørsel: 50 kr.)

Favoritgenrer

AmbientBluesFunkFusionHiphop/RapJazzMetalPopRockSoul

Sociale medier

Facebook-profil for Sonny Kaiser Nielsen

Personlig beskrivelse

Jeg har spillet guitar i omtrent femten år og været aktivt udøvende i cirka ti. Det har jeg været i en håndfuld forskellige sammenhænge, men hovedsageligt i coverbandet Move Out, med hvem jeg efterhånden har spillet et par hundrede koncerter på både små og store scener. Siddeløbende med mit guitarspil, brænder jeg utroligt meget for musikproduktion, indspilning, og mix og mastering, som jeg også har arbejdet med på freelance-basis i en årrække. Bla. i Media Sound Studios i København.

Det vigtigste for mig er at møde eleven der hvor de er, og tage udgangspunkt i deres interesser. Finde ud af hvad der tænder deres ild i maven og forfølge det, frem for at følge et stringent skema eller en i forvejen sammenstykket undervisningsplan. Det kan, for de flestes tilfælde, ikke altid være sjovt at øve, men det skal som minimum være meningsfuldt og besværet værd.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Sonny Kaiser Nielsen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Sonny kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Musikunderviser Sonny Kaiser Nielsen

Kontakt Sonny

Kontakt Sonny gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked