Henrik Deleuran

450 kr. for 60 min.

Steder

  Lokale: 8200 Århus N

Favoritgenrer

AmbientBluesFolkFunkFusionHiphop/RapJazzLatinPopR&BReggaeRockSoulSwingWorld

Billeder

Sociale medier

Facebook-profil for Henrik DeleuranYouTube-kanal for Henrik Deleuran

Personlig beskrivelse

Er professionel bassist fra Aarhus med stor band-, studie-, og undervisningserfaring. Jeg er alsidig indenfor en bred vifte af genrer på både el- og kontrabas, og elsker at undervise i begge dele. Har udgivet Bassline serien som består af 10 nodebøger med tilhørende video instruktioner. Materialet er tilgængelig som nodebøger eller digitalt via Bassline App - begge dele kan bestilles på min hjemmeside basundervisning.dk/" target="_blank">https://basundervisning.dk/ hvor du også kan læse mere om mig og min undervisning, samt kontakte mig for en prøvetime.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Henrik Deleuran har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Henrik kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Har stået i baslære hos Niels Henning Ørsted Pedersen (NHØP), Bo Stief, Peter Danstrup, Jens Meldgaard og Lars Danielson. Har gennemført flere kurser i Cubase og lydteknik og produceret lyddesign til mange videoproduktioner.
Henrik Deleuran  Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked