Maline Heiberg

300 kr.   45 min.

Steder

  Hjem: 8000 Århus C

Favoritgenrer

ElektroniskJazzKlassiskMusicalPopR&BWorld

Billeder

Personlig beskrivelse

Jeg er 27 år og bor i Århus C med min partner og min kat, Frank. Jeg arbejder som freelancemusiker: En skøn blandning af undervisning, koncerter og musikskabelse. 

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Maline Heiberg har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Maline kan du skrive en anmeldelse her.

Videoer

Uddannelse og baggrund

Jeg har en bachelor i musik fra Det Jyske Musikkonservatorie i Århus, med sang som hovedinstrument. Jeg har undervist privatelever i 4 år og været fast sangunderviser på bl.a. Århus Efterskole, Randers Lille Skole og Silkeborg ungdomsskole. Udover at undervise, leder jeg i mit eget projekt ‘Maline’, hvor jeg er sanger og sangskriver. Jeg medvirker også i andre projekter som kor-sanger, som f.eks. AVA og nikkipax, og spiller børnemusik med 'Musikfabrikken' hvor jeg skriver, producerer og synger. 

Jeg underviser i sang, og kan hjælpe dig med at få en stærkere og sundere stemme ligemeget hvilket udgangspunkt du har. Jeg kan guide dig i alt fra støtte til ambitus, udtryk og improvisation - og former undervisningen efter dine ønsker og behov.  

Jeg underviser også i begynderguitar og ukulele samt tværfløjte og sangskrivning. 

Skriv til mig, hvis du synes jeg lyder som en underviser for dig, eller hvis du bare vil høre mere.

Musikunderviser Maline Heiberg

Kontakt Maline

Kontakt Maline gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked