Jasper Jagd Greve

300 kr.   45 min.

Steder

  Hjem: 2700 Brønshøj
  Hos elev (Kørsel: 150 kr.)
  Online

Favoritgenrer

AmbientElektroniskFolkJazzLatinPopPunkR&BReggaeRockSoulSwing

Billeder

Personlig beskrivelse

Mit navn er Jasper, jeg er uddannet musiker og komponist ved Syddansk Musikkonservatorium og har mange års erfaring som professionel musiker. Jeg er velbevandret i en lang række stilarter, fra indie til pop, rock og jazz og har turneret både i Danmark og internationalt som backing musiker, bandleder og arrangør. Derudover har jeg boet i New York, hvor jeg arbejdede som freelance musikproducer/lydtekniker og som underviser på NYC Guitar School.


Jeg har plus 17 års erfaring som musiklærer og har undervist i samtlige musikalske discipliner, fra instrumentalundervisning til sammenspil, musikproduktion, komposition og hørelære. Jeg har tidligere været ansat på hhv. musikskoler, aftenskoler, ungdomskoler, privatskoler, og er vant til at undervise elever i alle aldre og niveauer. 


Jeg lægger stor vægt på musikalsk identitet, og bestræber mig altid på at tilpasse min undervisning til mine elevers behov og ønsker. Undervisningen er sjov og udfordrende, det er lysten der driver værket, og der er rigeligt plads til spontanitet.


Jeg underviser i elbas, kontrabas, guitar, sammenspil, hørelære & teori og musikproduktion. Undervisningen foregår hjemme hos mig i Bellahøj.


Priser:

200,- pr. 30 min.

300,- pr. 45 min. 

400,- pr. 60 min. 


Jeg er meget åben for henvendelser og svarer gerne på spørgsmål, så skriv endelig en besked eller ring for at høre mere.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Jasper Jagd Greve har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Jasper Jagd kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund


Musikunderviser Jasper Jagd Greve

Kontakt Jasper Jagd

Kontakt Jasper Jagd gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked