Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Jasper Jagd Greve

400 kr. for 60 min.

Steder

  Lokale: 2200 København N

Favoritgenrer

BluesElektroniskFolkFunkFusionJazzPopR&BReggaeRockSoulSwingWorld

Personlig beskrivelse

Mit navn er Jasper, jeg er 31 år og bor i København. Jeg har en bacheloruddannelse som rytmisk musiker fra Syddansk Musikkonservatorium, samt en kandidatgrad i komposition. Jeg har undervist i musik de sidste mange år og har sideløbende været backing musiker for andre artister. Derudover bruger jeg meget tid i mit studie, hvor jeg producerer musik.

Har primært i elbas, kontrabas, guitar og sammenspil på hhv. ungdomskoler, musikskoler, folkeskoler, aftenskoler og også privat.

Det er vigtigt at eleverne finder undervisningen sjov og udfordrende. Det er lysten der driver værket og der er rigeligt plads til spontanitet. Jeg tager selvfølgelig højde for niveau og ønsker.

Jeg underviser i elbas, kontrabas, guitar, band/sammenspil, musikproduktion/pro tools, hørelære.

Priserne forlyder således:

200,- pr. halve time

300,- pr. 3 kvarter

400,- pr. time

Priserne for første lektion kan variere afhængigt af omstændigheder - ring for at høre mere.

Undervisningen foregår i mit øvelokale omkring indre Nørrebro. Jeg er meget åben for henvendelser og svarer gerne på spørgsmål, så skriv endelig en besked eller giv mig et kald :)

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Jasper Jagd Greve har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Jasper Jagd kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

I løbet min uddannelse på Syddansk Musikkonservatorium, gennemførte jeg en håndfuld fag og kurser i musikpædagogik og formidling, hvilket har klædt mig rigtig godt på som underviser.

Som professionel musiker har prøvet kræfter med en masse farverige musikgenrer og har turneret med samtlige grupper i store dele af Danmark og Europa. Det har været givet mig en bred palet og et stort repetoire som jeg bruger i min undervisning.

De sidste 13 år har jeg undervist på musikskoler, folkeskoler, ungdomsskoler, aftenskoler og privat. Dette har givet mig en erfaring som underviser og ikke mindst en erfaring med mennesker, som har været altafgørende for den måde jeg underviser på den dag i dag.

 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR