Jasper Jagd Greve, Frederiksberg

300 kr. for 60 min.
1960 Frederiksberg

Jasper Jagds favoritgenrer

BluesElektroniskFolkFunkFusionJazzPopR&BReggaeRockSoulSwingWorld

Jasper Jagds billeder

Sociale medier

Facebook-profil for Jasper Jagd GreveLinkedIn-profil for Jasper Jagd Greve

Personlig beskrivelse

Mit navn er Jasper, jeg er 29 år og bor i København. Jeg har en bachelor som rytmisk musiker fra musikkonservatoriet i Odense, med speciale i kontrabas/elbas og er i øjeblikket igang med at afslutte min kandidat i komposition.

Jeg er aktiv i flere bands; arbejder som backing musiker for andre artister og bruger derudover meget tid i studie hvor jeg producerer musik.

Har undervist i elbas, kontrabas, guitar og sammenspil de sidste 11 år; ungdomskole, musikskole, folkeskole, aftenskole og privat.

Det vigtigeste for mig, når jeg underviser er, at eleven finder det sjovt og udfordrende og at der er plads til spontanitet. Jeg tager naturligvis højde for elevens niveau og foretrukne musikgenre.


Som udgangspunkt underviser jeg hjemme hos mig selv på Frederiksberg, men er ikke lukket alternative løsninger hvis det er nødvendigt.

Jeg underviser i følgende: elbas, kontrabas, guitar, band/sammenspil, musikproduktion, hørelære.

Uddannelse og baggrund

Syddansk Musikkonservatorium tilbyder en solid bachelor, hvor man som artist har nogenlunde frie tøjler og samtidig får man mange nyttige redskaber med; alt fra hørelære, sammenspil og musikpædagogik, til komposition og arrangement.

Jeg har prøvet kræfter med de fleste vestlige musikgenrer, hvilket har givet mig en bred palet som er meget nyttig i flere sammenhænge; uanset om jeg underviser eller er på turné med band.

Jeg har turneret inden og uden for landets grænser, med både folkemusik, jazz, rock og pop. Til trods for min nysgerrighed, har jeg mest af alt hjerte i rock og jazz, som er de genrer der danner fundament for mit virke.

I løbet af de sidste 11 år, har jeg undervist på mange forskellige skoler og undervist mange forskellige aldersgrupper. Det har givet mig en erfaring som underviser og en erfaring med mennesker, som jeg ikke kunne være foruden.Kom i kontakt med Jasper Jagd

Du kan gratis, let og uforpligtende kontakte Jasper Jagd gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

 Send besked

Find underviser Bliv underviser