Daniel Widén

125 kr.   60 min.

Steder

  Hjem: 2400 København NV

Favoritgenrer

FunkMetalPopPunkRock

Sociale medier

Facebook-profil for Daniel Widén

Personlig beskrivelse

Jeg hedder Daniel "Curse" Widén, og er hovedsageligt selvlært musiker gennem 12 år. Musik er min passion i livet, og elsker at bringe den glæde for kunsten videre til andre.

Her er vedlagte links til diverse bands/projekter jeg er aktive med
https://www.facebook.com/officialeridion (døds metal bandet)
https://soundcloud.com/eridion_band


https://www.facebook.com/playnplayofficial/ (spil musik cover projektet)
https://soundcloud.com/playnplayofficial

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Daniel Widén har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Daniel kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Da jeg ingen officiel uddannelse har inden for emnet, tager jeg ikke mere for mine lektioner end vist. Dog har jeg fået undervisning af folk på produktions/efterskoler.

Første undervisnings session er gratis da jeg bruger den til at bedømme, ud fra min egen viden, og elevens fremviste kunnen hvordan det fremtidige pensum skal bygges, så passer bedst til den individuelle elev.

Bass, Trommer, Sammenspilslære, Lydteknik og Cubase er alle ting jeg kan undervise på niveauerne "Begynder - Let øvet" og giver selv udtryk når det bliver mere baseret på personlig erfaring/praktisk kunnen, frem for teoretisk korrekt baseret viden, og vil lade modtageren/betaleren af undervisningen bedømme om vi skal fortsætte efter den grænse er nået.

Foruden alle disse ting, kan jeg også undervise i god band kotume, PR management, stage preformance/opsætning, udstyrs vedligeholdelse/opsætning (dog kun inden for streng instrumenter), d.v.s intunering, indstilling af bro, stol og hals, og basis analog teknik, som fek.s. lodning, og signalvejs problemsøgning af udstyr.

Musikunderviser Daniel Widén

Kontakt Daniel

Kontakt Daniel gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked