Jeppe Thy Grøn

380 kr.   60 min.

Steder

  Hjem: 8000 Århus C

Favoritgenrer

AmbientDiscoElektroniskFunkHiphop/RapPopR&B

Sociale medier

LinkedIn-profil for Jeppe Thy GrønSoundCloud-profil for Jeppe Thy Grøn

Personlig beskrivelse

Jeg begyndte selv med at producere musik som 14 årig, og på trods af al den gode information og hjælp, som man kan finde på internettet, var det til tider svært og uoverskueligt at udvikle sig. Undervisningen tager udgangspunkt i dit niveau og dine ønsker. Der er dog grundviden, som man bør være fortrolig med, hvis man ønsker at producere musik. Dette læres bedst gennem “hands on” og individuel vejledning. Jeg vil være der til at guide dig gennem dit læringsforløb og vejlede teknisk samt musikalsk.Derudover kan jeg, hvis du ønsker det, give et indblik i, hvad der kræves, hvis man ønsker at gøre musikken til sin levevej og i hvordan branchen ser ud nu til dags. Pladeselskaberne har det hårdt, men det er nemmere end nogensinde før at udgive sin egen musik. Jeg kan vise hvordan.

Du behøver ikke at gå ud og investere i dyrt udstyr for at komme igang! Du er velkommen til at bruge mit udstyr under undervisningen, men det er selvfølgelig altid at foretrække at man tager udgangspunkt i sit eget udstyr. Jeg hjælper gerne med at finde en hurtigt og billig måde at komme igang på. Det kan være lidt af en jungle.

Du er altid velkommen til at skrive, hvis du vil vide mere.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Jeppe Thy Grøn har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Jeppe Thy kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg er uddannet lyddesigner (bachelor) fra Sonic College og har en kandidat i audiodesign fra Aarhus Universitet. Musikproduktion og lyddesign har mere tilfælles end mange tror. Jeg har sideløbende med mit uddannelsesforløb produceret musik for og med internationale artister (som Goldlink, Galimatias, Miso osv.) og arbejder nu på at udvikle min egen karriere som artist. Derudover har jeg produceret lyd og musik til diverse reklamer og videoer. Hvis din interesse er orienteret imod lyddesign, vil jeg også kunne give kompetent vejledning og undervisning på dette felt.

Musikunderviser Jeppe Thy Grøn

Kontakt Jeppe Thy

Kontakt Jeppe Thy gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked