Johan Granberg

300 kr.   45 min.

Steder

  Hjem: 3700 Rønne

Favoritgenrer

AmbientBluesElektroniskFolkFusionJazzPopRock

Billeder

Sociale medier

Facebook-profil for Johan Granberg

Personlig beskrivelse

Mit navn er Johan, jeg har spillet guitar siden jeg var tre år gammel, undervist i 14 år og sidste sommer blev jeg Master Of Music på Rytmisk Musikkonservatorium i København. Jeg har spillet og undervist i de fleste genrer og holder af at undervise unge som gamle.

Jeg tilbyder undervisning i guitar, komposition, hørelære, teori, musikproduktion, tangent instrumenter og trommer. Oftest snakker vi sammen og finder frem til hvilken en sammensætning du har brug for, for at komme videre med din udvikling. I mit studie hvor undervisningen foregår er der også klaver og trommer, som alle mine elever plejer at få et kort begynder kursus i, for at få en fornemmelse af hvad de forskellige funktioner i et band handler om. For mig er det vigtigste at vi bruger og udvikler vores ører så meget som muligt og at vi gør det der gør os glade.

Føl dig fri til at kontakte mig hvis du har spørgsmål!

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Johan Granberg har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Johan kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Kandidat på Rytmisk Musikkonservatorium i København med speciale i pedagogik
2 År på Randers MGK 
Bhs Frontsession,

Musikunderviser Johan Granberg

Kontakt Johan

Kontakt Johan gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked