Kasper E. Leonhardt

300 kr.   60 min.

Steder

  Hjem: 6720 Fanø
  Lokale: 6700 Esbjerg
  Hos elev (Kørsel: 50 kr.)

Favoritgenrer

AmbientBluesDiscoFolkFunkFusionJazzPopR&BReggaeRockSoulSwingWorld

Sociale medier

Facebook-profil for Kasper Ejlerskov LeonhardtLinkedIn-profil for Kasper Ejlerskov Leonhardt

Personlig beskrivelse

Mit navn er Kasper Ejlerskov Leonhardt. Jeg er uddannet musik- og bevægelseslærer fra Rytmisk Musikkonservatorium i Kbh med guitar som hovedinstrument. Musik- og bevægelseslærer er en alternativ måde at lære musik på, hvor man meget bruger kroppen gennem dans og sang. Dette kan være et meget hjælpsomt redskab i undervisningen og genvej til at lærer svære ting for eleven. Jeg har spillet meget forskelligt musik, men bevæger mig mest inden for rock/pop, men kan også spille jazz og folkmusik. Jeg spiller personligt mit eget musik igennem mine orkestre Fjärin(folkemusik), Surf in Stereo (Surf-jazz) og The Olympics (Rock/pop). Endvidere har jeg gennem utallige produktioner arbejdet meget med Logic, både som producer og mixer i The Grenadines og Wangel. Så hvis du har lyst til lidt anormal undervisning med en lærer der selv laver musik så skal du kontakte mig.
Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Kasper Ejlerskov Leonhardt har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Kasper Ejlerskov kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Musik- og bevægelseslærer på Rytmisk Musikkonservatorium i København på guitar, med sang, trommer og klaver som bi-instrumenter.
Musikunderviser Kasper Ejlerskov Leonhardt

Kontakt Kasper Ejlerskov

Kontakt Kasper Ejlerskov gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked