Louise Boye Manhart

200 kr.   30 min.

Steder

  Hjem: 4583 Sjællands Odde
  Lokale: 4583 Sjællands Odde
  Online

Favoritgenrer

AmbientBluesDiscoFolkFunkHiphop/RapKlassiskMetalPunkReggaeRock

Billeder

Personlig beskrivelse

Hej til dig bag skærmen :]
Jeg vil gerne tilbyde undervisning i klaver og trommesæt, både begynder og øvet. Derudover er jeg også meget interesseret i teori, hørelære, sang og sangskrivning.

Jeg har spillet klaver on-off hele livet. Startede til klaverundervisning da jeg var 8år. Jeg har gået på Sejergaardens Musikefterskole og på Den Rytmiske Højskole (i Vig). I 1.g gik jeg på musik-linien og havde musik på B-niveau på HF. Senest har jeg taget 4 semestre på musikvidenskab og undervist privat i trommesæt og klaver. Jeg startede med at spille trommesæt da jeg var 15år, og har primært spillet rock/metal. Jeg har en del band-erfaring og improvisation (jam) - at spille musik handler om at lytte.

Jeg har digi-trommer, akustiske trommer og el-klaver til rådighed hjemme hos mig.
Jeg kan også komme hjem til dig, hvis du bor indenfor rimelig afstand - skriv for at høre nærmere.

Jeg håber at høre fra dig; en nysgerrig elev, som venter spændt på at dykke ind i musikken sammen med mig :]

Skriv mail for nærmere aftale.
MVH Louise Boye Manhart

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Anmeldelse skrevet af Mette Jensen

Louise har både en dejlig energi, hun er dygtig og vores datter var rigtig glad for at modtage undervisning fra Louise. Vores varmeste anbefalinger!

Anmeldelse skrevet af Maria

Louise har undervist min datter i klaver og min søn i trommer, begge på begynderniveau. Hun er både dygtig, sød og tålmodig og tilpasser undervisningen efter elevens behov og temperament. Vi har alle tre været SÅ glade for hende, så kæmpe anbefaling af Louise!

Anmeldelse skrevet af camilla hansen

Louise er virkelig god til at lære fra sig, jeg har kun godt at kunne sige.

Anmeldelse skrevet af Maja Fonnesberg

Louise underviste Hugo på dengang 8 år i ca. et år. Louise formåede både at møde Hugo i øjenhøjde på en pædagogisk og rolig facon, mens hun lærte fra sig på trommer og percussion. Hun skabte både motivation og fremskridt, mens hun gradvist øgede sværhedsgraden i rytmerne efter Hugos tempo. Selv her snart halvandet år efter, har Hugo ikke glemt, hvad han har lært af Louise. De varmeste anbefalinger fra os 👍🏼

Uddannelse og baggrund

Musik CV - Louise Boye Manhart - 29.11. 2018

  • Musikvidenskab 2014-16 - Gymnasierettet linje (praktisk)

  • Kofoeds Skole 2012-14 – Timer med: bas-tromme- (sammenspil), stikteknik- (trommestikker), trommesæt- og klaverundervisning. Fritid: gik til djembe undervisning.

  • KVUC (fuld HF) 2007-10 - Musik B-niveau

  • Karise SFO - 2007 – Givet undervisning i SFO’ens musiklokale i sammenspil, rytmiske instrumenter og sang

  • DRH (Den Rytmiske Højskole i Vig) 2006 – Trommesæt som hovedinstrument, selvskriver-sammenspilshold, brugsklaver, teori og hørelære (uddybelse på kursus bevis)

  • Solrød Gymnasium 2005-06 - Musiklinien

  • Sejergaardens Musikefterskole 2004-05 - Trommesæt som hovedinstrument, musikteori højt niveau, sammenspil m.m.

  • Sønder Nærå Fri- og Efterskole 2003-2004 - Musiklinien

  • Karise skole 1994-2003 - privat klaverundervisning 1995-1996+2000-2002. Benyttede Karise SFO’s musiklokale til bl.a. at øve og optage, lærte en smule elbas og mikrofonteknik. I 4. klasse indspillede vi en cd med sange fra musiktimerne. I en kort periode var jeg med i kirkekoret.

Min Baggrund

Jeg er vokset op med klaver i hjemmet og har spillet både ud fra fri fantasi, (firhændigt) sammen med min mor og øvet mig på mine klaverlektier. Som 15årig begyndte jeg at spille trommesæt og har siden da været engageret i sammenspilshold, undervisning og bands – bl.a. på trommesæt, djembe, sang og keyboard. Gennem tiden har jeg haft mange forskellige undervisere og derved også lært meget om indlæring. Jeg har været med til at producere CD layout, band t-shirts, klistermærker, musikvideo og været med til at optage og indspille musik på keyboard, sang og trommesæt.
På musikvidenskab har jeg lært om korledelse, sammenspil, sangteknik og sangerkrop, lært at spille guitar, elbas og perkussion. Der var stor fokus på hvordan man underviser på gymnasieniveau.
Jeg har undervist siden jeg gik på musikvidenskab via hjemmesiden her - primært klaver, teori og trommesæt. Jeg er frisk på at springe ud i sammenspil, kor eller hvis nogen har lyst til at starte med ukulele, guitar eller bas, der kan jeg tilbyde undervisning på begynder niveau.
Jeg er et kommunikativt og kreativt menneske med følelse for musikken - det er et sprog i sig selv – og glad for at kommunikere min glæde for musik videre til andre musikinteresserede.

Musikunderviser Louise  Boye Manhart

Kontakt Louise

Kontakt Louise gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked