Maria Nekman Arevad

250 kr.   45 min.

Steder

  Hjem: 2400 København NV

Personlig beskrivelse


Jeg er et roligt og kreativt menneske med en musiksmag der favner vidt og bredt. Min interesse for musik opstod, da jeg som helt lille begyndte at synge kor i kirken og derefter begyndte til klaverundervisning som 8-årig. Jeg fortsatte med klassisk kor op i gennem gymnasiet og i løbet af min bacheloruddannelse, og jeg har herudover gået til både klaverundervisning, sangundervisning og basundervisning som barn og teenager. Jeg er meget fascineret af både musikteori og forståelsen af musik som et kulturelt fænomen. Ved siden af mit arbejde som musiklærer spiller jeg i tre bands, hvor jeg både synger kor og spiller keys, bas og en smule saxofon.


Når jeg underviser i klaver er det vigtigt for mig, at vi arbejder med musikstykker, som DU er vild med. Jeg vil derfor skræddersy et forløb, så det passer til netop dig, din musiksmag, dine ambitioner og dine udfordringer.


Hvis du ligesom mig er interesseret i mere end kun klaver, så kan jeg også tilbyde undervisning i musikteori, hørelære, musikproduktion, bas og sang.


Jeg vil på en typisk undervisningsgang begynde med øvelser, der varmer øre og fingre op. Herefter vil jeg inddrage noget teoretisk viden om noder, akkorder eller rytme (dette afhænger selvfølgelig af elevens ambitioner og interesserer). Herefter vil jeg introducere et musikstykke, som eleven skal begynde at lære, og jeg vil give tydelige delmål og øvelektier, så opgaven bliver mere overskuelig. Til sidst vil vi slutte af med en sjov improvisationsøvelse.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Maria Nekman Arevad har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Maria kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg gik til privat musikundervisning som barn og teenager, hvor jeg både blev undervist i sang, klaver, bas, musikteori og en smule musikproduktion. Musikproduktion er noget jeg sidenhen har dyrket meget, og jeg føler mig nu temmelig godt hjemme Ableton. 

Jeg gik på Sankt Annæ Gymnasium, hvor jeg havde musik på A-niveau, og jeg er netop blevet bachelor i Musikvidenskab fra Københavns Universitet. 

Ved siden af mit studie har jeg haft en håndfuld klaverelever, og jeg har de sidste to år været ansat som musiklærer på Sct. Joseph Søstrenes Skole. 

Musikunderviser Maria Nekman Arevad

Kontakt Maria

Kontakt Maria gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked