Martin Simonsen

300 kr.   45 min.

Steder

  Hjem: 8000 Århus C
  Hos elev (Kørsel: 50 kr.)

Favoritgenrer

AmbientJazzKlassiskLatinPopR&BReggaeRockSoulSwingWorld

Billeder

Personlig beskrivelse

Hej! Jeg hedder Martin og jeg er en ung positiv musiker der elsker at undervise.

Jeg har en bachelor fra Det Jyske Musikkonservatorium med fagene klaver/synthesizer, pædagogik og SDS (Sang dans og spil). Udover det spiller jeg professionelt med flere bands, fx PRISMA, Evigby, Musikfabrikken, m.fl. og har undervist musik på Randers Lille Skoles musiktilbud siden 2016, både soloundervisning og sammenspil. Jeg har både erfaring i at undervise børn, unge og voksne. 

Jeg prioriterer elevens behov og kan imødekomme de fleste ønsker ift. hvad man vil lære og hvad der gavner udviklingen bedst. Det vigtigste for mig i en undervisningssituation er at være i øjenhøjde og at det bliver underholdende og lærerigt.

Et undervisningsforløb ved mig vil vi tilrettelægge sammen og jeg vil altid være imødekommende for forslag til sange eller stilarter vi kan dykke ned i. Giv mig endelig et kald hvis der er nogle ubesvarede spørgsmål.

Mvh Martin Simonsen 

Tlf.(telefon skjult)

Mail. (mail skjult) 

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Martin Simonsen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Martin kan du skrive en anmeldelse her.

Videoer

Uddannelse og baggrund

Jeg er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium i klaver/synthesizer samt SDS (Sang dans og spil), samt bifag som komposition, musikproduktion og kor. Jeg har undervist privatelever siden 2015 og været tilknyttet et musiktilbud på en friskole siden 2016. 
Jeg lever af at spille musik professionelt og at undervise soloelever eller hold. 
Musikunderviser Martin Simonsen

Kontakt Martin

Kontakt Martin gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked