Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Martin Simonsen

150 kr. for 30 min.

Steder

  Hjem: 8900 Randers
  Hos elev (Kørsel: 50 kr.)

Favoritgenrer

BluesDiscoFunkJazzKlassiskPopR&BReggaeRockSoulSwingWorld

Billeder

Personlig beskrivelse

Med baggrund i mange års musik undervisning og flere timers øvning hverdag, bliver det bestemt ikke kedeligt til undervisning. Jeg underviser i det musik man måtte være interesseret i og bruger meget tid på at planlægge og forberede undervisningen. Jeg spiller selv adskillige instrumenter og har meget viden inden for musik teori, så undervisningen kan blive lige så teoretisk som det behager.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Martin Simonsen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Martin kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg har siden jeg var 4 år gammel fået undervisning i adskillige instrumenter. 7 år rytmisk og klassisk klaver, 4 år trommer, 4 år guitar, 5 år bas - og en hulens masse teori undervisning. Jeg har spillet i forskellige bands siden jeg var 10 år gammel, hvor jeg har erfaring på alle de ovenstående instrumenter. Jeg har studeret i USA, hvor jeg har lært en del om teori, da jeg tog extraundervisning, udover de 5 timers skoleundervisning hver dag.

Nu studerer jeg på mgk i Aarhus fra august 2018, på rytmisk klaver linjen.

 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR