Jacob Falk

350 kr.   50 min.

Steder

  Hjem: 2200 København N
  Lokale: 2200 København N
  Hos elev (Kørsel: 100 kr.)
  Online

Favoritgenrer

AmbientBluesFolkFunkFusionJazzKlassiskLatinPopPunkR&BReggaeRockSoulSwingWorld

Billeder

Sociale medier

Facebook-profil for Jacob FalkLinkedIn-profil for Jacob Falk

Personlig beskrivelse

Vil du lære at spille guitar, bas eller vil du udvikle dig til et højere niveau?

Skal du til optagelsesprøve på Konservatoriet eller MGK?

Føler du at du er kørt fast i de samme øvelser og sange eller mangler du inspiration og motivation til at blive bedre teknisk og spille mere ubesværet, nuanceret og med en større teoretisk viden?

Mangler du det sidste håndværk for at få din kunstneriske intention ud?

Jeg er født i 1980 og er Kandidat uddannet i Guitar og Musikpædagogik fra Rytmisk Musikkonservatorium i København i 2008. 

Idag lever jeg som Guitarist, Musikunderviser, Producer mm. Jeg har undervist i musik siden 1999.

Jeg underviser i Rock, Jazz, Fusion, Funk Pop, Folk, Blues, Musikproduktion og Mixning i Logic Pro, Musikteori, Hørelære, Nodelære. Jeg underviser som timelærer ved musikskolernes talentlinje MGK har, afholdt workshops for Bandakademiet i Roskilde og som Solistcoach ved MGP, undervist på Højskoler mm. 

Desuden laver jeg forberedende forløb op til MGK og Konservatorie optagelsesprøven.

I årenes løb har jeg spillet med en lang række konstellationer i Danmark og Sverige. Jeg har tourneret i det meste af Europa og bla. åbnet Orange Scene på Roskilde Festival. 

I min guitarundervisning:

 • Skærper jeg din basale mestring af guitaren
 • Arbejder med kreativitet i øvningen
 • Styrker dine tekniske færdigheder og musikalske intuition
 • Desuden arbejder jeg med dit personlige udtryk og styrker spilleglæden og dit mentale nærvær i musikken

Konkret: Mine undervisningsforløb i guitar KAN indeholde følgende punkter. Der tages altid afsæt i elevens ønsker.

 • Skalaer/Positioner: Opbyg bedre overblik det tilgængelige tonemateriale på overgribebrættet. Du lærer at navigere i jazzimprovisation, bruge Altereret skala eller Harmonisk Mol de rigtige steder og du lærer at improvisere i jazz, Rock, Fusion og igennemkrævende akkord forløb. Eksempler kan være John Scofield, John Mayer, Bill Evans, Miles Davis, Chick Corea,
 • Akkordspil/Voicings/ Chord Melody: Her gør vi dig til en bedre akkompagnatør til egne og andres numre. Du udvider dit akkord kendskab og vi implementerer en masse udvidede klange. Eksempler kan være Pat Metheny, Bon Iver, Sufjan Stevens, eller Joni Mitchell.
 • Fingerspil: Vi dykker dybt ned i den akustiske guitars mange udtryksmuligheder og styrker dit fundament. Her spiller vi folk, country, blues, rock og jazz. Eksempler: Ed Sheeran, Nick Drake, Tommy Emanuel
 • Solospil/Artikulation/bends : Her handler det om at give dig inspiration til federe solofraseringer og arbejde med din "aflevering", for at gøre dig til en mere spændende solist i Rock, Blues og Jazz.
 • Generelt gribebrætskendskab og overblik: Her bruger linker vi Musikteori med dit kendskab til gribebrættet. Lær at bruge nye omvendinger og cluster akkorder eller appeggios. Vi bruger eksempler fra Bach over i moderne Jazz.
 • Plekter teknik: Lær at bruge sweep picking, alternate, eller hybridpicking
 • Musikteori som hjælp til at lave arrangementer: Du får overblik over kirketonearternes praktiske indvirkning på guitararrangementer. Hvordan udnytter du det bedste fra de forskellige skalaer. Vi kigger også på andre skalaer såsom Harmonisk Mol og Melodisk Mol samt deres afledninger.

Musikproduktion og Logic Pro: Ofte skaber et computer program med et hav af muligheder mere forvirring end inspiration og megen spontanitet går tabt, fordi man bruger kostbar energi på tekniske udfordringer. 

Få kontrol over brugerfladen! Så her lærer man f.eks. at håndtere midi, software instrumenter, programmere beats, indspille den akustiske guitar så den lyder godt og lave et ordentlig mix. Ofte arbejder vi udfra din egen musik som vi skarpstiller både i sangskrivning og produktion. 

Således kan undervisningen f.eks. handle om at komme under huden på jazzimprovisation og udvide forståelsen af modal jazz eller, at få udviklet sit blues/rock solospil. Er du sanger/sangskriver, behøver du måske hjælp til at raffinere dit guitarspil og opnå et mere nuanceret og balanceret udtryk.

Priser 

50 min 350kr

30 min 200 kr

Undervisningen foregår hovedsagligt i mit studie/øvelokale på Nørrebro men kan placeres hos en eleven i enkelte tilfælde (Primært dobbelt lektioner). Der kan også aftales online undervisning. Der laves faktura og der betales månedsvist via Mobilepay ved faste aftaler.


Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Anmeldelse skrevet af Glen Michaelsen

Jeg har modtaget undervisning af Jacob gennem et par år, og han er en ekstremt dygtig underviser. Han har en enorm musikalsk forståelse og er rigtig god til at forklare tingene. Jeg kan varmt anbefale Jacob til enhver der søger en underviser 😊

Uddannelse og baggrund

Kandidat i Guitar og Musikpædagogik fra Rytmisk Musikkonservatorium i 2008.

Musikalsk Grundkursus, MGK i København 2002-2003.

Jeg har været musiker og guitarlærer siden slutningen af gymnasiet i 1999.

Jeg har spillet i live i det meste af Europa og udgivet albums med en masse forskellige kunstnere og bands både som producer og musiker.

Under specialiseringen på konservatoriet opholdt jeg mig i New York hvor jeg studeretærede med den internationalt anerkendte Jazzguitarist Brandon Ross

Musikunderviser Jacob Falk

Kontakt Jacob

Kontakt Jacob gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked