Jacob Falk

350 kr. for 50 min.

Steder

  Hjem: 2740 Skovlunde
  Lokale: 2200 København N
  Hos elev (Kørsel: 50 kr.)

Favoritgenrer

AmbientBluesFolkFunkFusionJazzKlassiskLatinPopPunkR&BReggaeRockSoulSwingWorld

Billeder

Favoritgenrer

Facebook-profil for Jacob FalkLinkedIn-profil for Jacob Falk

Personlig beskrivelse

Jeg er født i 1980 og er Kandidat uddannet i Guitar og Musikpædagogik fra Rytmisk Musikkonservatorium i København i 2008.

Idag lever jeg som Guitarist, Musikunderviser, Producer mm. Jeg har undervist i musik siden 1999 og har i 2018 startet firma som underviser.

Jeg underviser i Rock, Jazz, Fusion, Pop, Folk, Blues, Musikproduktion og Mixning i Logic Pro, Musikteori, Hørelære, Nodelære. Desuden har jeg i flere år været Bandcoach for upcoming bands ved Bandakademiet i Roskilde og som Solistcoach ved MGP.

Desuden har jeg struktureret forberedende forløb til MGK og Konservatorie optagelsesprøven.

I årenes løb har jeg spillet med en lang række konstellationer i Danmark og Sverige. Jeg har desuden tourneret i det meste af Europa og bla. åbnet Orange Scene på Roskilde Festival.

I min guitarundervisning bestræber jeg mig på, at skærpe elevens musikalske kreativitet og opbygge en intuition og musikalsk innovation, samt at arbejde med dit personlige udtryk og færdigheder.

Undervisningsforløb kan indeholde følgende punkter.

 • Skalaer/Positioner: Opbyg bedre overblik det tilgængelige tonemateriale på overgribebrættet. Lær at bruge Altereret skala eller Harmonisk Mol og lær at improvisere i jazz, Rock, Fusion og igennemkrævende akkord forløb. Eksempler kan være Miles Davis, John Scofield, Bill Evans, Chick Corea, John Mayer.
 • Akkordspil/Voicings/ Chord Melody: Her gør vi dig til en bedre akkompagnatør til egne og andres numre. Du udvider dit akkord kendskab og vi implementerer en masse udvidede klange. Eksempler kan være Ed Sheeran, Bon Iver, Sufjan Stevens, eller Joni Mitchell.
 • Solospil/Artikulation/bends : Her handler det om at give dig inspiration til federe solofraseringer og arbejde med din "aflevering", for at gøre dig til en mere spændende solist i Rock, Blues og Jazz.
 • Generelt gribebrætskendskab og overblik: Her bruger linker vi Musikteori med dit kendskab til gribebrættet. Lær at bruge nye omvendinger og cluster akkorder eller appeggios. Vi bruger eksempler fra Bach over i moderne Jazz
 • Plekter teknik: Lær at bruge sweep picking, alternate, eller hybridpicking
 • Fingerspil: Vi dykker dybt ned i den akustiske guitars mange udtryksmuligheder og styrker dit fundament. Her spiller vi folk, country, blues, rock og jazz. Eksempler er Sebastian, Arlo Guthrie, Ed Sheeran, Nick Drake
 • Musikteori som hjælp til at lave arrangementer: Du får overblik over kirketonearternes praktiske indvirkning på guitararrangementer. Hvordan udnytter du det bedste fra de forskellige skalaer. Vi kigger også på andre skalaer såsom Harmonisk Mol og Melodisk Mol samt deres afledninger.

Således kan undervisningen f.eks. handle om at komme under huden på jazzimprovisation og udvide forståelsen af modal jazz eller, at få udviklet sit blues/rock solospil. Er du sanger/sangskriver, behøver du måske hjælp til at raffinere dit guitarspil og opnå et mere nuanceret og balanceret udtryk.

Logic: Ofte skaber et computer program med et hav af muligheder mere forvirring end inspiration og megen spontanitet går tabt fordi man bruger kostbar energi på tekniske udfordringer.

Få kontrol over brugerfladen! Så her lærer man f.eks. at håndtere midi, software instrumenter, programmere beats, indspille den akustiske guitar så den lyder godt og lave et ordentlig mix. Ofte arbejder vi udfra din egen musik som vi skarpstiller både i sangskrivning og produktion.

Der lyttes til elevens ønsker, og man lærer at tage ansvar.

Jeg har ogå arbejdet med at justere, reparere og renovere guitarer og basser. Så hvis du har problemer med dit instrument, kan vi gennemgå det sammen og du vil lære hvor der skal drejes.

Priser

50 min 350kr

30 min 200 kr

Undervisningen foregår hovedsagligt i mit studie/øvelokale på Nørrebro men kan placeres hos en eleven i enkelte tilfælde (Primært dobbelt lektioner) og kan struktureres som et progressivt forløb hvor dit repertoire udvides. Der laves faktura og der betales månedsvist via Mobilepay.


Uddannele og baggrund

Kandidat i Guitar og Musikpædagogik fra Rytmisk Musikkonservatorium i 2008.

Musikalsk Grundkursus, MGK i København 2002-2003. 

Aktiv musiker siden 1999. Jeg har spillet i live i det meste af Europa og udgivet albums med en masse forskellige kunstnere i det seneste 15 år.

Kom i kontakt med Jacob

Du kan gratis, let og uforpligtende kontakte Jacob gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

 Send besked

Find underviser
med fire enkle trin

 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnummer og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg efter underviser

Bliv musikunderviser
og tiltræk elever

 • Fast pris: 69 kr./md.
 • Første måned gratis
 • Ingen binding
 • Vi støtter Cph Listening Room
 Start gratis medlemskab

Lær guitar online
med vores gratis videoer

 • YouTube-kanal med guitarvideoer
 • Lær sange, rytmer og akkorder
 • Alt er online, gratis og på dansk
 • Perfekt til nybegyndere på guitar
 Besøg YouTube-kanal