Jakob Miang

250 kr.   30 min.

Steder

  Online

Favoritgenrer

AmbientBluesDiscoElektroniskFolkFunkHiphop/RapJazzPopR&BRockSoul

Personlig beskrivelse

Jeg lægger først og fremmest vægt på at levere en værdifuld og brugbar undervisning i samspil med eleven og tager altid udgangspunktet i det unikke ståsted eleven har.


Mit hovedinstrument er guitar, og jeg underviser også gerne i andre instrumenter som bas og klaver på mindre avanceret niveau.


Jeg har også meget erfaring med musikproduktion, lydteknik, sangskrivning, arrangement, teori og hørelære.


Alt efter hvilke behov du har kan undervisningen sammensættes til at indeholde forskellige discipliner, værktøjer og inspiration for at klæde dig godt på.


Vi begynder med en kort snak for at spore os ind på hvem du er og dine forventninger til lektionens forløb og udbytte.


Ved du ikke præcist, hvad du vil have ud af en lektion er det også helt okay. I samspil finder vi et spændende forløb.


Som underviser er jeg lyttende, musikalsk og inspirerende


Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Jakob Miang har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Jakob kan du skrive en anmeldelse her.

Videoer

Uddannelse og baggrund

Min faglige uddannelsesbaggrund er fra Rytmisk Musikkonservatorium i København, hvorfra jeg har en kandidat som musiker og underviser. Mit hovedinstrument på konservatoriet var guitar. De senere år har jeg brugt på at producere og skrive musik. Jeg har en hel del erfaring fra at undervise på musikskoler i guitar, bas, (begynder)klaver, sammenspil, teori og hørelære. Genremæssigt har jeg været vidt omkring og lytter på meget forskellig slags musik og er altid åben for at udvide min musikalske horisont. Jeg har spillet alt fra country til hip-hop.


Musikunderviser Jakob Miang

Kontakt Jakob

Kontakt Jakob gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked