Kim Barner

395 kr.   60 min.

Steder

  Hjem: 4200 Slagelse
  Hos elev (Kørsel: 100 kr.)
  Online

Favoritgenrer

AmbientBluesDanceDiscoElektroniskFolkFunkHiphop/RapKlassiskLatinMusicalPopR&BReggaeRockSoulSwingWorld

Sociale medier

Facebook-profil for Kim BarnerLinkedIn-profil for Kim BarnerSoundCloud-profil for Kim BarnerYouTube-kanal for Kim Barner

Videopræsentation

Personlig beskrivelse

HVEM ER JEG?
Jeg er tidligere live musiker med hundrevis af spillejobs bag mig. Har desuden optrådt live på en større udenlandsk TV kanal. Har skrevet 3 musical, hundrevis af egne komposition og sange samt lavet cover indspilninger som kan findes på youtube.

HVAD TILBYDER JEG?
Undervisning i klaver/keyboard, musikteori, komposition/sangskrivning og musikproduktion. Hos mig er eleven altid i fokus og jeg tilpasser min undervisning efter behov. Det skal være sjovt og spændende at lære, og det sætter jeg en ære i. Jeg underviser såvel i egne lokaler som hjemme hos eleven eller sågar også online.
Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Anmeldelse skrevet af L. Brøndum

Kim er en tålmodig, venlig og meget engageret underviser. De bedste anbefalinger.

Videoer

Uddannelse og baggrund

SANG & KLAVER (AKKOMPAGNEMENT)
Her vil du lære både at synge og spille klaver eller keyboard, også kaldet at akkompagnere mens du synger. Denne undervisningsrække er især god for en som ønsker en karriere som solomusiker.

KOMPOSITION & SANGSKRIVNING
Her vil du lære hvordan man komponerer og skriver sange. Det handler både om tekstskrivning såvel som musikkomposition, dog kan undervisningen tilrettes dine særlige ønsker. Her forudsættes dog at du har nogenlunde styr på musikteori, herunder selvfølgelig kvintcirklen, da dette er essentielt for at kunne sætte de rette akkorder sammen.

MUSIKPRODUKTION
Her vil du lære hvordan man kan optage sin musik og hvordan man mixer m.v. i en DAW (f.eks. Studio One 5). Der vil også være eksempler på alternative metoder til at optage sin musik. Dog er det vigtigt at et eventuelt undervisningesforløb aftales på forhånd, da mulighederne er mange.

Kontakt mig via (mail skjult) 

Musikunderviser Kim Barner

Kontakt Kim

Kontakt Kim gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked