Sebastian Stendal

250 kr. for 55 min.

Steder

  Lokale: 2200 København N
  Hos elev (Kørsel: 150 kr.)

Favoritgenrer

BluesDiscoFunkHiphop/RapMetalPopPunkR&BReggaeRockSoul

Favoritgenrer

Facebook-profil for Sebastian Stendal

Personlig beskrivelse

Kontakt mig nu for en gratis prøvelektion (55 min.), i mit lokale på Nørrebro!

Hvis du gerne vil lære at spille trommer eller guitar, kan jeg hjælpe dig. Hvis du hellere vil lære at "tæske gryder" eller "rocke fed tråd", så er jeg helt sikkert den rette underviser for dig!

Mit navn er Sebastian Stendal, og jeg er musisk aktiv på mange måder. Jeg spiller primært Rock/Metal-trommer, men har også god erfaring inden for de fleste andre genrer, bl.a. Soul, Funk, R'n'b, Partymusik, samt Musicals og Revy, som jeg har tilegnet mig gennem de sidste ca. 15 år bag trommerne. Desuden begår jeg mig også godt på guitar, bas og klaver, samt musikteoretisk. Senest var jeg elev på Den Intensive Trommelinje, på Rytmisk Center i 2016, hvor jeg fik 4 flotte anbefalinger, bl.a. denne, fra min tromme-, og rytmikunderviser Martin:

"Sebastian er meget musikalsk og jeg er overbevist om at vi kommer til at nyde hans kvaliteter på de store scener frem over. Hvis du har mulighed for at få timer af ham, hvis du skal bruge en trommeslager i dit band, hvis Sebastian har søgt ind på din skole, så sig JA!
De bedste anbefalinger herfra!"  -Martin Seidelin, Tromme-, og Rytmik-underviser

Jeg har undervist i 4 år, og har derfor god erfaring, både med nybegyndere og øvede. Undervisningen tilrettelægges helt efter elevens behov og mål.

Jeg tilbyder lige nu en gratis prøvelektion, hvor vi kan snakke om, hvad du ønsker at lære, og jeg kan demonstrere, hvordan jeg kan hjælpe dig med at nå dine mål.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Uddannesle og baggrund

 • UDDANNELSE OG ERFARING

Jeg er uddannet i musik på A-niveau fra Tårnby Gymnasium (STX), og jeg har afsluttet i 2014 med topkarakterer i både mundtlig og skriftlig. Jeg har spillet trommer siden jeg var 8 år, og da jeg blev 12½ år tog jeg det op som min seriøse fritidsinteresse. Jeg var selvlært i de første 10 år, men studerede på den Intensive Trommelinje på Rytmisk Center i efteråret 2016, som indebar tromme-, guitar og klaverundervisning, samt rytmik, musikteori, hørelære og projektarbejde. Pga. mit i forvejen høje musikfaglige niveau, benyttede jeg også muligheden til at udforske hvordan andre musikundervisere bærer sig ad med privat- og holdundervisning, hvilket har ladet mig reflektere over min egen undervisning. Med fra Rytmisk Center fik jeg 4 flotte anbefalinger af mine undervisere:

"Sebastian er meget musikalsk og jeg er overbevist om at vi kommer til at nyde hans kvaliteter på de store scener frem over. Hvis du har mulighed for at få timer af ham, hvis du skal bruge en trommeslager i dit band, hvis Sebastian har søgt ind på din skole, så sig JA!
De bedste anbefalinger herfra!"  -Martin Seidelin, Tromme-, og Rytmik-underviser

"Det er altid dejligt at få skudt sine fordomme ned, og som trommeslager overraskede Sebastian ved at have fuldstændig styr på og rigtig fin fornemmelse for både de hørelæremæssige og teoretiske sider af faget. Han udviste forbilledlig forståelsesevne (forstod alt efter første gennemgang!) og en udpræget musikalitet; men først og fremmest har han rigtig gode ører. En uvurderlig kvalitet at besidde som musiker – og underviser!" - Johannes Bo Larsen, Teori og Hørelære-underviser

"Udover at være en dygtig trommeslager, er Sebastian også en habil komponist, med god forståelse for kunstnerisk udtryk. Sebastian og Johannes arbejdede flot med projektet, og det lykkedes dem at skrive 3 originale numre med udgangspunkt i hvert sit mellemøstlige land. Efter min personlige mening blev resultatet rigtig godt." - Jakob Roland - Underviser i Projekt-faget "Refleksion og Sammenspil

"Sebastian har godt styr på musikken og godt styr på guitaren. Han har super god rytmisk sans på guitaren, kan komme godt rundt på gribebrættet og når man sidder og spiller med Sebastian kan man mærke, at det er musikken, der er det vigtigste for ham!" - Spencer Gross, Guitarunderviser

Jeg har spillet trommer i mange projekter, bl.a. rock-coverband, soul-partyband (Jensens Øvehus), R'n'B og et metalcoreband ved navn "Blessing The Unknown". Senest spillede jeg i et meget seriøst metalband ved navn Inacave (vi har et album ude), der også blev udtaget til et meget seriøst Bandcoachingforløb sammen med 4 andre bands, ud af 200 bands, ved navn START!2000 Frederiksberg. Vi får undervisning af professionelle branchefolk og andre relevante instanser, som hjælp til at blive professionelle musikere selv, over ca. halvandet år.

På mit gymnasium (Tårnby Gymnasium og HF) har jeg desuden spillet frivilligt trommer i alle tre år, 2 Musicals og en Revy. Jeg er altså primært rock og metal trommeslager, men jeg har også erfaring indenfor mange andre genrer, især soul, rock og blues. Tung/hård metal, og Heavy/Hard Rock er noget af det jeg bedst kan lide, men generelt kan jeg lide alt musik, og jeg er meget alsidig. Jeg vil rigtig gerne lære videre af mine evner, og jeg elsker at undervise i det jeg brænder for!

 • GUITAR, BAS, KLAVER

Jeg har spillet guitar siden jeg var omkring 15 år, og da jeg er meget lærenem, især når det kommer til musik, har jeg også taget det godt til mig. Jeg blev undervist i begynderguitar på Kastanievej efterskole i 10/11, og jeg har derfor fuldstændig styr på alle barré- og spanske akkorder, og akkordbygning generelt, og jeg ville nemt kunne lære det fra mig. På Rytmisk Center studerede jeg yderligere et 6-ugers guitarkursus, hvor jeg fik udbygget min teoretiske viden med skalaer og positioner. På rytmisk center studerede jeg også klaver i 6 uger. Jeg arbejder fortsat mod at styrke mine evner på både guitar, bas og klaver, samt musikteoretisk, udover trommerne.

 • HØRELÆRE

Desuden har jeg et rigtig godt øre, og har nemt ved at lytte sange af, både trommer, guitar og bas, og rundgange generelt. I min egen tromme-øvning beskæftiger jeg mig nogen gange med musik, med interessant trommespil, eller blot musik jeg synes er fedt, og så studerer lytter jeg det af og lærer at spille det. Desuden arbejder jeg periodevis både med hånd- og benøvelser i forskellige teknikker også, flere timer om ugen, udover mit arbejde med at komponere trommer og musik.

 • BANDCOACHING/STAGEPERFORMANCE OSV.

Da jeg spillede med Inacave var jeg deltager i et band-coaching forløb ved navn Start!2000 Frederiksberg. Inacave blev udvalgt med 4 andre bands blandt 200 ansøgende bands, til at arbejde med musikere og branchefolk (bl.a. stagecoaches, anmeldere, bookere og rådgivere inden for iværksætteri) i halvandet år, på at udvikle vores viden og evner inden for musikken. Jeg gennemgik et lignende forløb da Blessing The Unknown vandt over 4 andre bands i en konkurrence ved navn Skru Op på tapperiet i Køge, hvor vi efterfølgende arbejdede med sangskrivning og stagecoaching, dog kun over enkelte dage. Desuden kom vi på en mini-turné på bl.a. Gimle og Tapperiet. Under begge disse forløb blev jeg undervist af Kristian Koch, forfatter til bogen "Udover Scenekanten", og ved derfor en masse om stageperformance, virkemidler, speaks, "Elastikker" og meget andet, som er meget relevant når man skal optræde med band eller bare generelt skal stå på en scene som musiker.

 • UNDERVISNINGSERFARING

Jeg har tidligere undervist en pige på 6 år i guitar i en kort periode, samt en pige på 14 år på guitar også. Jeg har en nuværende elev, en dreng på 10 år, som jeg underviser i trommer en time om ugen, i efterhånden en lang periode, og ham og hans forældre er meget tilfredse med undervisningen og udbyttet. Jeg modtog tidligere følgende uopfordrede SMS fra Tina, Gustavs mor:

"Jeg har lige siddet og øvet med Gustav, og jeg bliver simpelthen nødt til at fortælle dig at jeg er virkelig imponeret over alt det han har lært. Det er så sejt at han pludselig både kan forstå, læse og skrive noder. Ja han synes lektierne til næste gang er svære, og han øver alt for lidt, men nogen af de ting i har øvet, styrer han virkelig godt. Så kort og godt: super godt arbejde Sebastian. Jeg håber du også hygger dig når du er her - det gør Gustav tydeligvis og han glæder sig hver gang til at du skal komme." - Tina, Mor til Gustav, 10 år.

Jeg har desuden to tromme-elever på ca 10 år, en guitar-elev på 13 år, samt 2 voksne tromme-elever og en voksen bas-elev, som jeg underviser 2-4 gange om måneden hver. Jeg underviser også en erfaren ung trommeslager på min egen alder, især i metaltrommer. Derudover har jeg undervist en mand på 30 år i trommer i en kort periode. Samlet set har jeg undervist 3 år, og har undervist omkring 20 forskellige, altså har jeg god erfaring.

 • LYD OG VIDEO

Ønsker man at se hvad jeg kan, har jeg video-drumcovers på Youtube her: https://www.youtube.com/user/drummingsebber . Mit band Inacave's musik kan desuden høres på alle tjenester, bl.a. spotify og youtube, eller her på siden via Souncloud.. Jeg nåede også at udgive en EP ved navn Nothing Forgotten, sammen med Blessing The Unknown ( https://www.youtube.com/channel/UCvqk8giVKqaF-WQ2ZrR71qg ). Jeg stiftede desuden R'n B-gruppen Flayvour, med en forsanger ved navn Joel Commey, og nogle venner fra mit gymnasium. Lyt på et af vores numre her (mig på trommer): https://soundcloud.com/joelcommey/peaches


Min Youtube: https://www.youtube.com/user/drummingsebber

Min Instagram: https://www.instagram.com/sebsander15/

Inacave's Facebook: https://www.facebook.com/Inacave/?fref=ts

Blessing The Unknown - Nothing Forgotten: https://www.youtube.com/channel/UCvqk8giVKqaF-WQ2ZrR71qg

R'n'B med mig på trommer: https://soundcloud.com/joelcommey/peaches

Kontakt mig endelig ved spørgsmål eller lignende!

Kom i kontakt med Sebastian

Du kan gratis, let og uforpligtende kontakte Sebastian gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

 Send besked

Find underviser
med fire enkle trin

 • Besøg MUUV.DK
 • Vælg postnummer og instrument
 • Læs om underviseren
 • Kontakt underviseren
 Søg efter underviser

Bliv musikunderviser
og tiltræk elever

 • Fast pris: 69 kr./md.
 • Første måned gratis
 • Ingen binding
 • Vi støtter Cph Listening Room
 Start gratis medlemskab

Lær guitar online
med vores gratis videoer

 • YouTube-kanal med guitarvideoer
 • Lær sange, rytmer og akkorder
 • Alt er online, gratis og på dansk
 • Perfekt til nybegyndere på guitar
 Besøg YouTube-kanal
 • MUUV.DK
 • Sibeliusgade 5
  2100 København Ø
  CVR: 38654837

 •