Peter Nielsen

400 kr.   60 min.

Steder

  Hjem: 8000 Århus C
  Lokale: 8000 Århus C
  Online

Favoritgenrer

BluesDanceDiscoFunkFusionJazzLatinPopR&BReggaeRockSoul

Sociale medier

Facebook-profil for Peter Nielsen

Personlig beskrivelse

Hej alle, jeg hedder Peter Nielsen, og er uddannet prof. guitarist fra henholdsvis Musicians Institute i Hollywood og det rytmiske musik konservatorium i Århus.Jeg har selv modtaget undervisning af bl.a. Scott Henderson, Robben Ford, Poul Halberg, Uffe Steen. Vil du udleve dine musikalske drømme så ring nu. Jeg underviser på højt niveau i både el- og akustisk guitar. Har optrådt med Soulful Injection på TV og festivaller.Går du og drømmer om at kunne spille/udtrykke alt det musik du løber rundt med inde i hovedet, aflytte soloer, udvikle din egen stil m.v., så er du kommet til den rette.. Undervisningen kan indeholde alt hvad du har brug for, til at trykke den af med en fed solo, eller funky rhythm guitar og virkelig få det til at ”Groove”. Sammen finder vi ud af hvad lige netop DU har brug for!Vi kan se på følgende emner: teori, skala, arpeggios, sweeping, teknik, chord melody, stil kendskab(f.eks. soul, funk, blues el.jazz) God forberedelse til Kons, Uni el.MGK Soulful Injection på www.soulfulinjection.com Venlig hilsen Peter Nielsen Peter Nielsen -(telefon skjult)- (mail skjult)
Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Peter Nielsen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Peter kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Hej alle, jeg hedder Peter Nielsen, og er uddannet prof. guitarist fra henholdsvis Musicians Institute i Hollywood og det rytmiske musik konservatorium i Århus.Jeg har selv modtaget undervisning af bl.a. Scott Henderson, Robben Ford, Poul Halberg, Uffe Steen mfl. Vil du udleve dine musikalske drømme så ring til mig. underviser i Instrumenter og sang. Jeg har prof studie og kan indspille og udgive. Jeg fuldblods musiker og kan meget på alle instrumenter og vi kan veksle ml dem 
Musikunderviser Peter Nielsen

Kontakt Peter

Kontakt Peter gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked