Mads Jørgensen

200 kr.   45 min.

Steder

  Hjem: 9260 Gistrup
  Lokale: 9260 Gistrup
  Hos elev (Kørsel: 25 kr.)

Favoritgenrer

AmbientBluesFolkFunkPopReggaeRock

Personlig beskrivelse

Jeg kan tilbyde undervisning i guitar, bas, ukulele og brugsklaver. Videre vil jeg også kunne undervise i samspil og hjælpe bands godt i gang.
Undervisningen vil tage udgangspunkt i det niveau og ønske du har som elev. Her vil jeg arbejde meget med det du brænder for og de ønsker du har til de instrument du gerne vil lære at spille på.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Mads Jørgensen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Mads kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg er uddannet musiklærer fra Aalborg og har under min uddannelse deltaget i kurser på det jydske musikkonservatorium.

Jeg har undervist i guitar siden 2014 og senere både ukulele og klaver. Jeg har erfaring med både børn som voksne og underviser både privat og i kulturskole.

Min undervisning vil være pædagogisk funderet med en klar plan for en god progression sådan at du som elev vil opnå resultater uden at skulle blive utålmodig.

Undervisning kan foregå både i elevens hjem som i mit, jeg kan også stille lokale til rådighed. Kørselspris er efter aftale.

Musikunderviser Mads Jørgensen

Kontakt Mads

Kontakt Mads gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked