Lui Falkentorp

200 kr.   30 min.

Steder

  Hjem: 1408 København K
  Online

Favoritgenrer

BluesDiscoElektroniskFolkFunkHiphop/RapJazzLatinPopR&BReggaeRockSoulSwing

Billeder

Personlig beskrivelse

Mit navn er Lui jeg er 28 år og bor i København. Jeg er uddannet musiker fra Rytmisk Musikkonservatorium og jeg har flere års erfaring som bassist og guitarist på professionelt niveau. Jeg har dyrket mange forskellige musikalske udtryk/genre og turneret det mest af Danmark samt store dele af Europa og Asien.

Jeg har 10+ års erfaring med guitar- og basundervisning og har undervist på ungdomskoler, musikskoler, folkeskole, aftenskoler og privat. Jeg har undervist elever i alle aldre og alt fra nybegyndere til konservatoriestuderende. Alle er velkomne.

Jeg underviser i en rar og afslappet atmosfære og tager altid udgangspunkt i elevens egne ønsker og behov. Det er vigtigt at eleven føler sig hørt og er at undervisning er en sjov og lærerig oplevelse.Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Lui Falkentorp har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Lui kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg er uddannet musiker fra Rytmisk Musikkonservatorium i København; hvor jeg tog hovedfagstimer i guitar og bas. Min uddannelse på konservatoriet har med teoretiske og praktiske fag i pædagogik givet mig en god ballast som underviser. Udover det har min mange års erfaring som underviser givet mig et rutineret overblik og en god indsigt i hvordan jeg får det bedste frem i mine elever. Jeg har undervist alle aldre og alle niveauer og sætter en dyd i at få alle mennesker til at føle sig sikre og vellidt uanset deres forudsætninger.

Før jeg søgte på konservatoriet gik jeg på den anerkendte jazzskole  Fridhem i Sverige med fokus improvisation og teori. 

Musikunderviser Lui  Falkentorp

Kontakt Lui

Kontakt Lui gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked