Patric Thompson

140 kr. for 50 min.

Steder

  Hjem: 2200 København N

Favoritgenrer

BluesDanceDiscoElektroniskFunkHiphop/RapPopR&BReggaeRockSoulSwingWorld

Personlig beskrivelse

Patric Thompson - mere kendt som LDM (Lirical D'Mirical) kommer fra Jamaica, og har siden 80'erne været kendt som DJ og startet flere bands. Han er nu igang med at start et BOB MARLEY JAM BAND og er ligeså meget ud i Marken såvel som han underviser i hans Skole www.heavens-gate.dk Han har undervist kendte kunstnere som Natasja, Miss Mukupa, Pharfar, Lille kaka m.fl. Hans seneste udgivelser "BLESSINGS" Hvor der er pt. Flere end 50 artister der synger på den samme instrumental (se nogle af videoerne på hans hjemmeside www.heavens-gate.dk Do it "Talk bout jah" er en video som blive optaget i hans skole og "Like A Soldier" kom i(telefon skjult)og i de sidste 12 år har han haft bandet "The Splif Click".
Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Patric Thompson har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Patric kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Har egen musikskole http://www.heavens-gate.dk P.s Den pris der står (140 kr) er kun hvis man er et hold af 2 der vil ha undervisning sammen... Ene Undervisning er: 250 kr i timen ;-)
Patric Thompson  Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked